Om os

Vi kører på hele øen

VVS Bornholm

Om os

VVS BORNHOLM APS ER STIFTET I 2002 AF AUT. VVS INSTALLATØR CHRISTIAN FRANDSEN, DER I DAG FORTSAT STÅR I SPIDSEN FOR OG EJER VIRKSOMHEDEN.

VVS VIRKSOMHED MED STOR ERFARING

VVS BORNHOLM APS er en velrenommeret autoriseret VVS- og blikkenslager virksomhed. Vi har over 20 års erfaring, med at servicere både private, erhverv og institutioner. Vi står klar til at hjælpe, hvis du har brug for en VVS‘ er med grundigt kendskab til såvel nye som gamle og små og store installationer. Som autoriseret VVS installatør sætter vi en ære i at udføre et professionelt stykke arbejde, du bliver glad for.

SÅDAN KAN VI HJÆLPE DIG

VVS BORNHOLM APS løser alle typer VVS-opgaver for både private og erhverv uanset omfang. Hvis du har problemer eller udfordringer med vand, varme eller afløb tager vi os hurtigst muligt af det.

Men vi klarer også større opgaver. Er du på udkig efter et nyt badeværelse, eller blot et nyt toilet med vask, er det noget vi har stor erfaring med at løse.

Men også de mere krævende opgaver kan vores dygtige montører håndtere. Det kan dreje sig om en ny energikilde til dit hus, fjernvarme, varmepumpe eller pillefyr eller nye og mere energirigtige radiatorer til dit hjem. Eller nye tagrender eller en zink inddækning af din skorsten. Vi vil altid forsøge at give dig den bedste rådgivning, da vi via vores erfaring hurtigt kan se, hvilken mulighed der er bedst for din bolig.

HVORFOR EN AUTORISERET VVS´er

Ligesom det er tilfældet med mange øvrige gør-det-selv-opgaver, så er der klare regler for, hvad man må lave selv, og til hvilken type opgave man skal gøre brug af en fagmand.

Og det gælder særligt når det kommer til VVS-installationer. Der er krav til, at alle nye VVS-installationer og ethvert indgreb til faste vand- og afløbsinstallationer skal være lavet af en autoriseret VVS’er. Hvis du ikke selv er VVS’er, er du derfor under alle omstændigheder nødt til at få en fagmand på den del af projektet.

Du må overordnet kun selv påtage dig mindre opgaver som installation af en radiator, udskiftning af blandingsbatterier eller tilslutning af vand til en vaskemaskine.

LANDSDÆKKENDE GARANTI FOR VVS-ARBEJDER

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde, vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejdere. Garantiordningen har til formål at sikre, at private forbrugere, der får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, får kendelsen opfyldt, hvis installatøren ikke kan eller vil opfylde en kendelse.